logoaandekookgaan

Asperge lenterecept

Boerenham met het witte goud

Als voorgerecht 4 personen

  • 200 gram rauwe of gekookte boerenham plakjes
  • 200 gram aardappel blokjes
  • 150 gram augurk blokjes
  • 150 gram gesnipperde ui
  • 2 stuks appel blokjes (frisse appel bv. Elstar)
  • 8 stuks geschilde asperges
  • Smaakgeheimen dressing kempische kruiden
  • Smaakgeheimen kruidenmix kempisch

 

Asperges en aardappeltjes beet gaar koken in water met Smaakgeheimen Kempische kruiden.
Gekookte aardappeltjes, augurk, ui, en appel mengen met een flinke scheut Smaakgeheimen Kempische dressing.
De salade op 4 bordjes verdelen het mooiste is om hiervoor een ring te gebruiken.
Om de salade roosjes draaien van de ham.
Garneren met de gekookte asperges en evt. veldsla

Deze salade kunt u heerlijk combineren  met kruidenboter gemaakt van Smaakgeheimen kruidenmix Kempisch, met roomboter, serveren met boerenbrood!

Crème fresh met kempische kruiden is een frissere variant voor een lekker brooddip.

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons