logoaandekookgaan

Asperge salade

Als voorgerecht of maaltijdsalade

  • 150 gram rauwe ham of gekookte ham
  • 200 gram gewassen kropsla
  • 200 gram geblancheerde asperges stukjes
  • 4 stuks scharreleieren hard gekookt
  • 4 stuks tomaat, frambozen of rode bessen
  • 1 stuks appel blokjes
  • 2 bruine boterhammen
  • Smaakgeheimen dressing kempische kruiden
  • Smaakgeheimen kruidenmix kempisch

Snijd de boterhammen in blokjes en strooi de Smaakgeheimen kempische kruiden met wat olie over het brood, bak de croutons goudbruin  in de voorverwarmde oven van 200°C
Meng in een kom de sla met de Smaakgeheimen dressing kempische kruiden
Verdeel de sla over 4 bordjes garneer deze met asperges, ham, appel, ei, tomaat, verse frambozen en bessen.
Op het laatste moment strooit u de broodcroutons over deze smaakvolle Kempische salade, en wij wensen u een smakelijk eten!

Deze salade kunt u heerlijk combineren  met kruidenboter gemaakt van Smaakgeheimen kruidenmix Kempisch, met roomboter, serveren met boerenbrood!

Kruidenboter

1 pakje roomboter
3 theelepel Smaakgeheimen Kempische kruiden
Breng de roomboter op kamer temperatuur zodat u deze makkelijk kunt mengen met de Kempischekruiden.

 

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons