Asperge salade
Als voorgerecht of maaltijdsalade
- 150 gram rauwe ham of gekookte ham
- 200 gram gewassen kropsla
- 200 gram geblancheerde asperges stukjes
- 4 stuks scharreleieren hard gekookt
- 4 stuks tomaat, frambozen of rode bessen
- 1 stuks appel blokjes
- 2 bruine boterhammen
- Smaakgeheimen dressing kempische kruiden
- Smaakgeheimen kruidenmix kempisch
Snijd de boterhammen in blokjes en strooi de Smaakgeheimen kempische kruiden met wat olie over het brood, bak de croutons goudbruin in de voorverwarmde oven van 200°C
Meng in een kom de sla met de Smaakgeheimen dressing kempische kruiden
Verdeel de sla over 4 bordjes garneer deze met asperges, ham, appel, ei, tomaat, verse frambozen en bessen.
Op het laatste moment strooit u de broodcroutons over deze smaakvolle Kempische salade, en wij wensen u een smakelijk eten!
Deze salade kunt u heerlijk combineren met kruidenboter gemaakt van Smaakgeheimen kruidenmix Kempisch, met roomboter, serveren met boerenbrood!
Kruidenboter
1 pakje roomboter
3 theelepel Smaakgeheimen Kempische kruiden
Breng de roomboter op kamer temperatuur zodat u deze makkelijk kunt mengen met de Kempischekruiden.