logoaandekookgaan

Bakproducten

Bakproducten voor iedereen

Bakproducten zijn op Aan de Kook Gaan voor iedereen verkrijgbaar. Dat u van bakken houdt is duidelijk, maar welke vorm van bakken past het beste bij u? Gelukkig kunt u hier een keuze maken uit een uitgebreid assortiment bakproducten. De bakproducten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kunt u een keuze maken uit metaal en siliconen. Deze bakproducten worden u aangeboden van de volgende merken, namelijk Le Creuset en Dr.Oetker. Neem eens een kijkje tussen de verschillende soorten bakvormen. Hier zult u zien dat er voor ieder wat wils is, dit door een scala aan verschillende soorten bakproducten.

Bakproducten bij u thuis bezorgd

We hebben allemaal een drukke baan en daarom niet altijd tijd om zorgvuldig onze bakproducten uit te kiezen. Tijd vinden om naar een winkel te gaan voor bakproducten kan in de huidige tijd soms lastig zijn. Daarom hebben wij voor u een oplossing gevonden. U kunt nu genieten van een perfect ingerichte webshop, waar u terecht kunt voor al uw bakproducten. Niet alleen zijn er bakvormen verkrijgbaar, ook kunt u bij ons terecht voor:

 • Cupcake artikelen
 • Ovenschalen
 • Terrines en
 • Steekvormen

Ovenschalen zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo kunt u er een heerlijke ovenschotel in klaarmaken, maar kunt u de ovenschaal ook gebruiken voor het afbakken van de bodem van uw taart. Dit geld niet alleen voor de ovenschaal, maar voor al onze bakproducten. Heeft u al eens gekeken naar het aanbod steekvormen? Op deze manier kunt u leuke vormen maken uit uw beslag.

Cupcake artikelen

Maak nu zelf cupcakes met de ultieme fondant en marsepein rol hulp. Zoek niet langer en ga zelf aan de slag met deze bakproducten! Makkelijk zelf cupcakes maken en dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Bent u benieuwd geworden naar het assortiment producten om mee te bakken? Neem dan eens een kijkje op de website voor de nieuwste informatie. Heeft u vragen? Dan staan wij graag voor u klaar. Neem contact op via telefoonnummer: 024 388 01 60 of stuur ons een e-mail naar: info@aandekookgaan.nl.

Share Button
 • Locatie

  Parksesteeg 1
  6681 KH Overasselt

  E-mail: info@aandekookgaan.nl


  Volg ons