logoaandekookgaan

Broodroosters

Geef u broodmaaltijd net even dat extraatje door je brood te roosteren in een van de broodroosters uit ons uitgebreid assortiment. De broodroosters van Aandekookgaan.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prijsklassen en uitvoeringen.

Meer smaak aan je boterham door een broodrooster

‘s Ochtends geen zin in een boterham als ontbijt? Een toaster van Aandekookgaan.nl kan daar verandering in brengen! Met een broodrooster in huis zult u met plezier brood eten. Dankzij de kruimellade heeft u geen last van losse kruimels rondom de broodtoaster. Onze toasters beschikken over verschillende standen waardoor u het brood op de gewenste stand kunt roosteren. Naast toasten zijn onze broodroosters ook geschikt voor het ontdooien van u brood. Zo is een broodrooster van Aandekookgaan.nl voor iedereen geschikt.

Broodroosters: voor elk moment van de dag

Een toaster hoeft niet alleen gebruikt te worden voor het roosteren van u boterham bij het ontbijt. Integendeel, toasters kunnen altijd van pas komen. Een tussendoortje kan bestaan uit een geroosterde boterham met een lekkere salade. Staat er soep op het menu maar ben je vergeten stokbrood te kopen? Ook dan komt de toaster van pas. Een paar geroosterde boterhammen bij de soep zijn namelijk minstens net zo lekker. Bovendien heeft u na de aanschaf van een broodtoaster altijd een geschikte bestemming voor het oude brood van de vorige dag. Door dit brood te toasten, verandert de oude, taaie boterham in een heerlijke, knapperige lekkernij. Ook is het mogelijk met de meeste broodroosters van Aandekookgaan.nl om een tosti te maken met een speciaal te kopen tosti rek die je in de broodrooster hangt. Nu al zin om u brood door één van toasters te laten veranderen in een knapperige boterham? Bij Aandekookgaan.nl geldt: vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag in huis! Of u komt gewoon naar de winkel.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons