logoaandekookgaan

Citruspersen

Niets zo lekker als een goed begin van u dag met vers vruchtensap of een gezonde smoothie. Met een sapcentrifuge maak je je eigen sapjes in een handomdraai thuis en hoeft u niet meer iedere dag naar de dure juice bar te gaan om u vitamientjes binnen te krijgen.

Sapcentrifuges of citruspers?

Sapcentrifuges zijn uitermate geschikt voor het persen van sap uit hard fruit als appels, peren en meloen. Ook wanneer u groentes als wortel, komkommer of spinazie aan u shake wilt toevoegen, kunt u dit prima in een sapcentrifuge doen. De schillen, pitjes en het vruchtvlees worden gescheiden door de machine, waardoor u alleen puur en helder sap over houdt. Bij het persen van sinaasappels en andere citrusvruchten als mandarijnen en grapefruits, is een citruspers of vruchtenpers vaak handiger omdat je bij deze vruchten wel het vruchtvlees wilt behouden. Een fruit juicer waarin de beide onderdelen gecombineerd zijn, is vaak een perfecte oplossing wanneer u van gevarieerde en gezonde groente- en vruchtensappen houdt.

Sapcentrifuge als keukenhulp

De ochtenden zijn vaak al hectisch genoeg en je wilt je gezinsleden toch met genoeg vitamines naar school of naar het werk sturen. Met een fruit juicer neem je jezelf een hoop werk uit handen. Bij veel modellen is het mogelijk om groenten en fruit in zijn geheel in de fruitpers te verwerken met een helder en vitaminerijk sap als resultaat. Ook eenvoudigere drankjes als jus d’orange of appelsap waren nog nooit zo gezond, zo lekker en zo snel te maken als met een sapcentrifuge.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons