logoaandekookgaan

Classico

Gemarineerde tonijn carpaccio met rucola en pijnboompitjes.

Voorgerecht, 4 personen, bereidingstijd 15 minuten.

  • 500 gramtonijnfilet (dunne plakjes)
  • Pesto Smaakgeheimen,80 gram gebrande pijnboompitjes
  • 200 gram rucola sla
  • mosterd dragon dressing Smaakgeheimen
  • 80 gram boerenkaasschilfers
  • olijfolie, peper en zout.
  1. Beleg 4 borden met dunne plakjes tonijnfilet en besprenkel deze met de olijfolie.
  2. Draai er grof gemalen peper en zout op, en druppel hier op de Smaakgeheimen pesto.
  3. Meng de rucola sla met dressing kruiden-honing en verdeel het over de borden.
  4. Garneren met pijnboompitjes en boerenkaasschilfers.

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons