Goud boeren geitenkaas
Hapje voor 8 personen
- 4 sneetjes brood
- 2 rollen Boeren geitenkaas, elk in 4 stukken 8 plakjes geitenkaas ± 1½ cm hoog en 5 cm ø
- 1 potje Smaakgeheimen Kaasdip Vijgen/Rode Port of Abrikozen/Witte Wijn
Steek met een steker of rond glas uit elke snee brood 2 rondjes.
Gril of rooster deze goudbruin.
Leg op elk rondje, (rechtop,) een stuk geitenkaas en schep er een flinke lepel kaasdip op. Zet dit even in een oven van 200 ˚C tot de geitenkaas net iets begint te smelten.
Dit hapje is ook een heerlijk als voor- of lunchgerecht. Maak een lekkere groene salade, verdeel dit over de borden en leg er per persoon 2 of misschien wel 3 hapjes op. De salade wordt (natuurlijk) besprenkeld met een dressing of vinaigrette van Smaakgeheimen.