logoaandekookgaan

Grillen

Bakken doet u snel en zonder vet op de tafelgrill. Geen uren in de keuken en bergen met afwas. Grill u steak, groente of snelle snack. Tafelgrillen, eindeloos tafelen met zijn allen op één plaat. Een ieder zijn grill, net wat u wilt.

Tafelgrillen is gezellig en gezond

Haal het beste uit uw vlees en groente door ze te grillen in plaats van te braden of te koken. Geen verlies van smakelijke sappen en broodnodige vitaminen doordat de voorverwarmde hete grillplaat het product direct dicht schroeit. Haal voor het maken van een tosti of hamburger niet uw hele 4-persoonsset tafelgrill met middenconsole voor de dag maar kies bij dit dagelijks gebruik voor het makkelijke compacte model. Vanzelfsprekend hebben ervaren grillers al meer met het bijltje van de dikte en materiaal van de platen gehakt. Voor een ieder die nog niet vaak heeft gegrild het volgende advies: Besteed bij de aanschaf van een tafelgrill ook aandacht aan de afzonderlijke grillplaten. Zijn ze dik of dun, vlak of met ribbels en van welk materiaal? Bedenk van te voren wat en hoe u wilt gaan grillen. Afneembare grillplaten kunnen na het gebruik meteen de afwasmachine in en vaste platen moet u op de grill zelf schoonmaken.

Kom neem plaats achter de tafelgrill

Lekker lang tafelen achter een dikke plaat. Schroeien, bakken, garen, warm houden, nog een borreltje, een praatje en weer aanschuiven. Zo ziet een avondje grillen er met familie en vrienden uit.

Kies je tafelgrill naar het gezelschap en je eigen eetgewoonten. Liefhebbers van de westerse keuken kiezen een tafelgrill met contact- en ribbelplaat zodat je naar hartenlust tegelijkertijd veel steaks, hamburgers, saté en groenten kan bakken. De meer Aziatische bakbooster geeft de voorkeur aan een krasvaste keramische plaat met zone verwarming. Wat ben jij voor een griller?

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons