logoaandekookgaan

Het witte goud uit de wok

Gewokte asperges met lente ui en gekookte ham of kipfilet

  •  600 gram geschilde asperges
  • 1 bosje lente ui in stukjes
  • 400 gram gekookte ham reepjes of kipfilet
  • 400 gram gekookte krieltjes
  • Smaakgeheimen woksaus oosters
  • Klontje boter

Geschilde asperges in stukjes snijden van 3 cm en roerbakken in een wok of hapjes pan.(voor de liefhebbers van iets gaardere asperges 1 kopje heet water toevoegen en even door verhitten tot het vocht verdampt is zodat de asperges gaar worden).
Boter bij de asperges toevoegen en samen met de krieltjes opbakken, lente ui, ham en/of kip toevoegen en afblussen met Smaakgeheimen woksaus oosters.
Alles even doorverhitten en Smakelijk eten!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons