logoaandekookgaan

Huiskamer Restaurant

Gegrilde puntpaprika vd Grill-Dome

Gegrilde puntpaprika vd Grill-Dome

20150703_154833Sinds juni 2015 zijn wij op de nieuwe locatie van Aandekookgaan een Huiskamer Restaurant begonnen.

Een lang verwachte wens is hier mee in vervulling gegaan.

Toen ik besloot om de winkel in Winkelcentrum Malden te sluiten en op een nieuwe locatie door te starten was mijn eerste gedachten om een huiskamer restaurant
t te beginnen met een winkel erbij waar we alle Italiaanse producten verkopen die in de winkel in Malden ook goed verkochten. ik ben eerst begonnen om een plan te maken om een stuk aan het huis te bouwen voor dit Huiskamer Restaurant zodat ik mijn gasten goed kan ontvangen. Mijn passie voor koken heeft al een lange geschiedenis en begint bij mijn moeder die altijd lekker heeft gekookt voor ons als gezin. Ik heb door mijn interesse op meerdere kookclubs gezeten om mijn passie met anderen te delen.

Toen ik 15 jaar terug voor het eerst in Italië op vakantie ben gegaan kwam ik in aanraking met de Italiaanse keuken waar die mamma de mooiste eenvoudige gerechten neer zetten. Ik kwam daar in de Toscane ook in contact met een Italiaanse Kok Marco die midden in de bergen van de Toscane
in het dorpje Iesa een restaurantje had voor de plaatselijke bevolking. Wat heb ik daar genoten van de heerlijke verse producten en de sfeer uit de Toscane en dacht toen gelijk als ik dit nou ook eens in Nederland in een Huiskamer Restaurant de mensen in de zelfde sfeer en ambiance als in de Toscane kan brengen.

Na het uitverkopen van de kookspullen en kookgerei uit de winkel in het winkelcentrum te Malden ben ik dus eerst zelf gaan bouwen en verbouwen bij mijn thuis, zodat ik mijn huiskamer restaurant kon beginnen. De inrichting bestaat IMG-20150222-WA0009uit een grote tafel waar maximaal 12 gasten aan kunnen zitten met daarbij een winkeltje waar al die mooie Italiaanse producten in staan. Verder verkoop ik hier ook Handgemaaktbrood wat ik natuurlijk ook in het huiskamer restaurant serveer. De aanbouw is geheel opgetrokken uit eikenhout waardoor het een warme sfeer uitstraalt, met daar omheen een fraai aangelegde tuin.

U kunt in mijn huiskamer restaurant voorlopig terecht op Vrijdag en zaterdag avond waarbij reservering wel verplicht is. Het aantal personen is maximaal 12 personen omdat de tafel gewoon niet groter is. Maar het kan ook gebeuren dat er meerdere stelletjes aanschuiven. En IMG-20150222-WA0010als de groep het toe laat eet de kok en gastvrouw mee. het is ook mogelijk om op een andere dag als de vrijdag en zaterdag te reserveren met een groep voor een brunch, Lunch of diner. en als u wat te vieren heeft, maak gerust eens een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het diner zal bestaan uit een 3 gangen verrassing menu met ingrediënten uit de Italiaanse keuken, waarbij je, je thuis zult voelen in ons huiskamer restaurant of dat je op het Italiaans platteland zit. De kosten voor deze avond zullen € 60,- per gast zijn inclusief de geserveerde wijnen die passen bij het gerecht wat u geserveerd krijgt. Als groep kunt u ook andere afspraken maken. Helaas hebben wij door zeer slechte internet verbinding geen pin tot onze beschikking.

Kortom Kom voor lekker koken, tafelen en genieten naar ons huiskamer restaurant aan de Parksesteeg 1, 6611 KH te Overasselt.

bel: 06-53714190 of vul ons contact formulier in.

Uw naam (verplicht)
 IMG-20150222-WA0017IMG-20150222-WA0012

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

                                                                                                           20150623_183808                                                                                                                                                             20150703_154849IMG-20150222-WA0001

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons