logoaandekookgaan

IJsmachines

Een ijsmachine is voor een professional en een hobbykok een heerlijk bezit. Kies online uit het uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment van Aandekookgaan.nl het apparaat dat bij u past. Met een kleine, eenvoudige machine maakt u zo nu en dan een heerlijk toetje of een schepijsje, een sorbet of softijsje voor iets lekkers tussendoor. Met onze grote, professionele machine of een speciale softijsmachine zoals Solis kunt u, zelfs als iedereen ineens een ijsje wil kopen, aan de vraag voldoen.

Zelf vriezende ijsmachine of machine met koelelement

In grote trekken bestaan er twee soorten ijsmachines voor thuisgebruik. Bij een zelf vriezende machine begint het bereidingsproces zodra je deze aanzet. u ijs is in zo’n dertig tot veertig minuten klaar voor gebruik. Als u dit type ijsmachine vult en aanzet als u begint met koken, is u toetje precies op het goede moment klaar. u kunt op deze manier op een dag meer dan een portie ijs maken. Het andere, goedkopere type ijsmachine werkt met een koelelement dat 24 uur voor je ijs gaat maken in de diepvries heeft gelegen. Is het element goed ingevroren dan duurt het bereiden van ijs even lang als in een zelf vriezende machine. IJs maken is een koud kunstje en het resultaat is altijd verbluffend lekker. u volgt u eigen smaak en werkt met pure ingrediënten. Wilt u ijs maken dat past in een dieet? Volg het recept en ook dan is succes verzekerd.

Ingrediënten voor het maken van ijs bij Aandekookgaan.nl

Bij Aaandekookgaan.nl hebben ze in de winkel van alles om u ijs lekker te maken, zoals verschillende soorten siropen en natuurlijke smaak makers. Ook hebben wij verschillende recepten boekjes.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons