Kabeljauwfilet met frisse balsamico pesto salade
Recept voor 4 personen:
- 4 stukjes kabeljauwfilet van 150 gram
- 1 krop krul sla
- 200 gram rucola sla
- Smaakgeheimen vinaigrette balsamico of pesto
- 4 pommodori tomaten
Was en pluk de sla en meng deze in een grote sla kom. Snijdt de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes en het kroontje, snijdt de kwarten vervolgens in kleine, vierkante blokjes (brunoise). Maak de gewassen sla aan met Smaakgeheimen vinaigrette balsamico of pesto. Bak de kabeljauwfilets kort aan beide zijden in een klein beetje hete olie, tot deze mooi glazig en warm zijn van binnen. Leg de kabeljauw op een voorverwarmd bord en strooi er wat van de tomaten blokjes over en omheen. Maak van de aangemaakte sla een bolletje en leg deze bovenop de kabeljauw. Eventueel een klein beetje Smaakgeheimen vinaigrette balsamico of pesto rondom de kabeljauw over het bord dresseren.
Serveer de Smaakgeheimen knoflook-yoghurtgrillsaus appart bij de vis voor een rijke smaakbeleving.