logoaandekookgaan

Keukenrobot

Wilt u een keukenmachine die alle soorten bereidingen aan kan? Met een keukenrobot keukenmixer maak je zowel lichte als zware bereidingen. Zo klopt u met gemak licht beslag als room of eiwitten en maakt u daarnaast deeg voor zelfgemaakt brood of taart. Dit doet u in de mengkom . Deze neemt u bovendien eenvoudig af dankzij de hendel. Bent u bezig met zwaarder mixwerk? De volledig metalen behuizing van de Keukenrobot zorgt ervoor dat hij ook dan zijn mannetje staat.

Extra accessoires voor de keukenrobot

Naast de standaard mixopzetstukken is de keukenrobot/mixer uitbreidbaar met vele opzetstukken. Zo breidt u hem uit met onder andere een pastamaker, roomijsmaker of graanmolen. Het maakt dat de keukenrobot nog veelzijdiger is zodat andere machines overbodig zijn. Al die extra accessoires zijn natuurlijk te koop bij Aandekookgaan.nl in de winkel en de webshop. Kneden wordt wel heel eenvoudig.

Kwaliteit staat voorop

De Keukenrobots zijn van een hoogwaardig materiaal gemaakt zodat deze jaren lang mee gaan zonder enige problemen en worden door de hobby kok en de professional gebruikt.

Meubelstuk op ieder keukenblok

Het mooie van deze keukenrobot is dat hij mooi staat in iedere keuken en is verkrijgbaar in vele kleuren zodat er altijd wel een keukenrobot is die bij u keuken past.

De uitvinder van de keukenrobot.

De eerste keukenrobot van KicthenAid de uitvinder van de keukenrobot verscheen in 1919 in de Amerikaanse huishoudelijke keukens. Sindsdien werden ze constant onderworpen aan verfijning, verbetering en vernieuwing, wat heeft geresulteerd in de Artisan mixer/keukenrobot van nu, die echt werd gemaakt om te presteren en om lang mee te gaan. Dankzij het unieke professionele design is het precies een uitbreiding van uw handen, uw verbeelding en uw vaardigheden, u kunt zich uitdrukken via het koken, en u kunt elke keer opnieuw iets echt speciaals maken. Met een ruim assortiment aan optionele accessoires maakt u van de Artisan mixer/keukenrobot een echte ‘kitchen aid’ (keukenhulp). Maak ze vast aan de mixer via de enkele naaf en u bent klaar om te bereiden, terwijl u zelf minder hoeft te doen. Met deze accessoires kunt u moeiteloos vlees malen, pasta maken, rollen en snijden, kleine tot grote hoeveelheden mengen, en dit alles dankzij onze meer dan 90 jaar oude vakkennis in mixen.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons