logoaandekookgaan

KOOKGEREI KOPEN

25196 25037 23425

22902

Naar 10 jaar een winkel te hebben gehad in winkelcentrum malden waar wij veel kookgerei verkochten heb ik besloten om deze winkel te stuiten en verder te gaan met de verkoop van kookgerei op een andere locatie.

Het assortiment kookgerei wat wij daar verkopen zijn van de merken Oxo Goodgrips, Westmark, Sveico, Gastromax, Deloplast, Kitchen Basics, Peugeot peper en zout molens, Butler Trolleys en Snijplanken, Ziczac textiel, Aerolatte, Dr.Oetker, en ADE weegschalen.

Het kookgerei van Oxo Goodgrips is hierbij wel het grootste assortiment kookgerei. wij hebben werkelijk alle kookgerei artikelen van Oxo Goodgrips die er in 23998Nederland voorhanden zijn, en kunnen dit binnen 3 werkdagen leveren. Verder is het Kookgerei van Westmark24957_1 ook ruim vertegenwoordigd en van een hoge kwaliteit.

Een goede hobby kok heeft uiteraard goed kookgerei nodig om fijn te kunnen werken in de keuken. Tevens maak je het je zelf een stuk gemakkelijker in de keuken met dit kookgerei. neem nu eens een puree pers, op dit product komt veel kracht op en moet van een goede kwaliteit zijn om niet naar 3 keer te gebruiken gaat breken. Kijk maar eens bij het kookgerei van Oxo Goodgrips daar zit een hele goede pureepers bij met een fijn antislip handvat.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van kookgerei, is hoe het licht in je hand en van wat voor materialen het is gemaakt.

Naar regelmatig de beurzen in Utrecht en Frankfurt bezocht te hebben hebben wij een bewuste keuze te hebben gemaakt voor deze merken kookgerei zodat we geen klachten zouden krijgen. Verder ben ik zelf hobby kok en sinds kort een huiskamer restaurant waar ik al dit kookgerei zelf kan uitproberen en demonstreren. Dus als je een keer reserveer in ons huiskamer restaurant kun je het zelf zien hoe het werkt en
nog lekker eten ook.

Kortom kijk gerust eens op onze website of kom eens bij ons eten in ons huiskamer restaurant in het Rijk van Nijmegen.

22392

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons