logoaandekookgaan

Krokante wrap met gerookte zalm en frisse sla

Recept voor 4 personen

  • 4 tortilla wraps
  • 400 gram gerookte zalm (in dunne reepjes)
  • 1 potje kappertjes
  • 1 rode ui
  • 200 gram rucola sla
  • 1 krop gele krul sla
  • 1 bakje pijnboompitten
  • Smaakgeheimen BBQ saus cocktail yoghurt
  • Smaakgeheimen dressing kempische kruiden

Bak de tortilla wraps op een ovenplaat in 3 tot 4 minuten krokant in een voorverwarmde oven van +/- 180 graden Celsius (wraps plat op de ovenplaat leggen). Als de wraps afgekoeld zijn deze instrijken met Smaakgeheimen barbecue cocktail yoghurtsaus. Verdeel 100 gram zalm over de wrap. Was de rucola sla en maak een beetje sla aan met Smaakgeheimen dressing kempische kruiden. Verdeel de sla over de wrap. Strooi vervolgens wat kappertjes, pijnboompitten en enkele vers gesneden rode uienringen over de wrap. Was de krul sla en garneer de wrap met een paar plukjes van de sla. Maak een beetje rucola sla en krul sla aan met Smaakgeheimen dressing kempische kruiden. Verdeel een bedje van sla op een bord en leg hier bovenop de gevulde wrap. Gebruik in plaats van Smaakgeheimen BBQ saus cocktail yoghurt ook eens de Smaakgeheimen BBQ saus  mosterd yoghurt!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons