logoaandekookgaan

Melkopschuimers

Klik op onderstaande artikelen voor uitvoeringen, prijzen en meer informatie.

Aerolatte

Dualit

Graef

Inventum

aerolatte-melkopschuimer dualit-melkopschuimer graef-melkopschuimer inventum-melkopschuimer

webshop

De melkopschuimer Niet iedereen neemt genoegen met een scheutje koffiemelk in z’n koffie. Een kopje koffie is immers pas echt lekker met wat heerlijke warme opgeschuimde melk. Om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen, vormt de melkopschuimer een uitkomst. Deze maakt van wat warme melk een heerlijke romige schuimlaag voor u kopje koffie. Dat is pas genieten. Met een melkopschuimer van hoef je niet meer zelf in de weer te gaan met een garde of zeef. u hoeft de volle melk of cappuccino melk alleen even in de melkschuimer te gieten. Dan de knop in de drukken en binnen vijf minuten is de melk opgeschuimd, en zult u versteld staan van het prachtige resultaat: een weldadige schuimlaag.

Melkopschuimers, het beste uit Italiƫ

Als er een land is dat bekend staat om zijn koffiebereidingen dan is het ItaliĆ« wel. Uit dit land komen dan ook de delicatessen als cappuccino en espresso. Daar zijn Melkopschuimers gemeengoed, en hier beginnen ze ook steeds populairder te worden. Als u ook wilt genieten van zo’n heerlijke kop Italiaanse cappuccino, dan is een melkschuimer onmisbaar. Het beste resultaat boek je door volle melk te gebruiken in de melkschuimer. Volle melk is romiger en geeft dus een stevigere schuimlaag. Daarnaast heeft volle melk natuurlijk die heerlijke volle smaak die een kopje goede cappuccino zo onweerstaanbaar lekker maakt.

De melkschuimer: stijlvol en handig

De melkopschuimer die je op Aandekookgaan kunt aanschaffen is niet alleen reuze handig, maar ook nog eens zeer stijlvol uitgevoerd. Dankzij het design is het een feest om te zien hoe de melk al snel in heerlijk schuim verandert. Het handvat en de tuit maken het inschenken bovendien gemakkelijk. Ideaal voor elke Koffie liefhebber.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Welke merken vind je bij Aandekookgaan.nl

Wij voeren de merken Dualit, Graef, Aerolatte en Inventum. Bij de melkopschuimers van deze merken geven wij de volledige service en garantie. U kunt ons altijd bezoeken in de winkel van Aandekookgaan voor meer informatie en advies.

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons