Pastasaus en woksaus recepten
Après-ski schotel
Snelle roerbak Rijstschotel met woksaus voor 4 personen
- 4 kopjes Witte of meergranenrijst
- 250 gram Paddestoelen
- 250 gram Taugé
- 1 stuks Rode ui
- 1 bosje Lente ui
- 400 gram Gehakt ½ om ½
- 4 stuks Rode paprika
- 250 gram Extra belegen kaas
- Smaakgeheimen woksaus
Rijst koken, werkwijze zie verpakking. Paprika’s over de lengte halveren en de zaadjes eruit verwijderen. Paprika’s 3 minuten blancheren in kokend water. Gehakt rul bakken, alle overige groenten in stukjes snijden en opbakken met het gehakt. De groenten en gehakt afblussen met de Smaakgeheimen woksaus. Voeg de rijst bij het groentemengsel en schep alles in de 8 halve paprika’s. Strooi de kaas over de gevulde paprika’s en gratineer alles 10 minuten in de oven.
Heerlijk met een gemengde salade en Smaakgeheimen champagne-frambozen vinaigrette
Zalm papillotte in de oven
Voor 4 personen super makkelijk en kan vooraf helemaal gemaakt worden!
- 400 gram gesneden prei ringetjes
- 200 gram gekookte macaroni of volkoren spaghetti
- 4 stuks zalmfilets
- 1 potje Smaakgeheimen kaasdip Mosterd-dille
- 1 pot Smaakgeheimen pastasaus
Leg 4 stukken aluminium folie (30 cm bij 30 cm) op het aanrecht. Verdeel hierin door elkaar in het midden de prei en de gekookte macaroni. Schep 4 royale lepels pastasaus over de groenten/macaroni. Leg op ieder pakketje een zalmfiletje en strijk deze in met de mosterd-dille kaasdip. Vouw de pakketjes goed dicht en bak ze in 12 minuten in een voorverwarmde
oven van 200 graden Celsius.
Als bijgerecht een heerlijke komkommer tomatensalade met Smaakgeheimen pesto vinaigrette