logoaandekookgaan

Pizzaoven

Pizzaoven maakt in enkele minuten zowel zelfgemaakte pizza’s als diepvriespizza’s.
De diameter van de steen is circa 31 cm, waardoor er zowel huisgemaakte pizza’s als diepvriespizza’s in kunnen worden afgebakken. Ook kun je er op een lagere stand zelfs taarten, broodjes of lasagne in bakken. De pizzaoven is bovendien een hit op Italiaans getinte avondjes. Italiaans muziekje, lekkere Valpolicella of Pinot bianco en je laat eenieder meegenieten van een versgebakken pizza. Het zwarte wondertje kan grote productie zonder problemen aan.

Snel Pizza’s maken

In 4-5 minuten tover je met deze fraai vormgegeven pizzaoven, pizza pan de lekkerste pizza’s op tafel. U kunt er zowel zelfgemaakte pizza’s in bereiden als diepvriespizza’s. De unieke, gecertificeerde ovensteen is gelijk aan die in de hout gestookte pizzaovens worden gebruikt.

In 10 minuten tijd wordt de oven tot 450 graden verwarmd, daar waar een gemiddelde oven een maximale waarde bereikt van 275 graden. Vervolgens een pizza erin en 4-5 minuten later is het genieten! De machine is van ijzer, en de veilige dekselrem zorgt ervoor dat de deksel niet terugvalt. Verder zorgt de extra zwarte greep bovenop de deksel ervoor dat je de deksel veilig kunt openen, ook al is de binnenzijde heet.

Gezelligheid kent geen grenzen

Het is gezellig om thuis een pizza party te organiseren voor de verjaardag van je dochter of zoon. Zorg voor voldoende ingrediënten zoals gesneden groente, spekjes, salami, kaas en natuurlijk Italiaanse kruiden. Het deeg maak je het beste met origineel pizza meel typo 00 en meng en kneed je het beste in een keukenrobot van KitchenAid. Eet smakelijk.

De temperaturen bij benadering

Bij de hoogste stand, stand 3, werden temperaturen van meer dan 500 graden bereikt. Een goed gebakken pizza gegarandeerd!

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons