logoaandekookgaan

Sapcentrifuge

Heeft u een tuin vol bessen of heel veel aardbeien gekocht? Wat dacht u ervan om er sap van te maken in een sapcentrifuge? Heerlijk eigengemaakte sap drinken is pas echt genieten van eigen oogst of gekocht fruit.

Heerlijke vruchtensap vers van de fruitpers

Hoe kunt u nog meer genieten van uw eigen tuin of van vers fruit? Door elke dag vers geperst vruchtensap ervan te drinken. Heeft u een grote hoeveelheid druiven? Stop ze in de fruit juicer en de schillen en pitten worden apart opgevangen en er komt heerlijk sap uit de tuit van deze vruchtenpers. Drink bijvoorbeeld vers geperst sinaasappelsap uit de citruspers. U krijgt alle benodigde vitaminen binnen door deze citrusvruchten in een handomdraai tot sap te maken. U kunt ook uw eigen smoothies bedenken. Doe bijvoorbeeld een paar bananen met twee sinaasappels en een kiwi in de sapcentrifuge. Zo heeft u een heerlijke drank voor bij de lunch.

De oogst keurig verwerkt in sap dankzij de sapcentrifuge

Veel vruchten uit de tuin kunnen verwerkt worden tot jam of moes. Maar niet alles en daarom is het handig om een vruchtenpers bij de hand te hebben. Peren, frambozen en bramen kunnen ook zo verwerkt worden tot een heerlijke sap. De vruchten kunnen in de fruitpers of sapcentrifuge worden geperst. Vers gemaakte vruchtensappen zijn heerlijk als tussendoortje en lekker bij het ontbijt. Kijk bij Aandekookgaan.nl welke sapcentrifuges u kunnen voorzien van een heerlijke glas vruchtensap. Wilt u uw geweldige oogst verwerken tot sap of heerlijk genieten van een lekker eigen gemaakte smoothie? Kijk bij Aandekookgaan.nl voor een makkelijke fruitjuicer of één van de andere

handige sapcentrifuges. Verwen uzelf en uw familieleden en vrienden met heerlijke fruitsappen. Bestel uw favoriete citruspers of fruitpers en u krijgt hem zo snel mogelijk thuis geleverd. Of u komt gewoon langs in de winkel van Aandekookgaan in Malden.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons