logoaandekookgaan

Slowcookers

Wanneer u graag een gezonde maaltijd op tafel zet, dan is het belangrijk om de juiste middelen in huis te hebben om deze maaltijd mee voor te bereiden. Een slowcooker is een ideale kookpan om energiezuinig en gezond mee te koken. Deze handige slowcookers hebben een maximale capaciteit van zo’n 7 liter. Deze pan heeft de eigenschap dat hij ook eten warm kan houden. Een slowcooker bestaat uit 2 elementen: de metalen buitenpan en de aardewerken binnenschaal. De buitenpan is voorzien van een warmte element waardoor het eten op temperatuur gekookt kan worden.

Een slowcooker voor de echte kookliefhebbers

U kunt met een slow cooker al op een zeer lage temperatuur eten koken. Deze lage temperatuur zorgt ervoor dat de voedingsstoffen goed op smaak blijven. Een leuk detail van deze pan is dat u de deksel van de slow cooker kunt gebruiken om het eten mee te serveren. Er kunnen vele gerechten gemaakt worden van verschillende keukens en culturen dankzij slow cooking. Je kunt hierbij denken aan diverse stoofpotten. De slow cooker kan ook gebruikt worden voor eenpansgerechten. Je kunt zelfs soep koken dankzij slow cooking. Daarom is deze pan ook ideaal om te hebben. De diversiteit zorgt er altijd voor dat u deze pan gaat gebruiken.

De slowcooker is onmisbaar in de keuken

Door de gevarieerde mogelijkheden is een slowcooker in feite een diepte investering. U kunt in principe een paar keer in de week gebruik maken van deze handige pannen.U kunt in sommige gevallen ‘s ochtends de pan aanzetten en laten pruttelen zodat u ‘s avonds lekker kunt genieten van een van de gevarieerde gerechten die u kunt koken met deze pan. Dit is natuurlijk erg fijn na een lange dag werken, u kunt gewoon na u werk u etenĀ opscheppen vanuit de slowcookers.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons