logoaandekookgaan

Staafmixers

Verse soepen, babyhapjes en sauzen. Met staafmixers kunt u het in een handomdraai maken. Heden ten dage is de staafmixer niet meer uit de keuken weg te denken omdat u er vers bereide gerechten gemakkelijk mee fijn kunt malen zonder dat u grote keukenmachines nodig hebt. De handklopper, zoals de mixers ook wel worden genoemd, kan elke klus in de keuken aan.

Staafmixer maakt vers bereid eten in handomdraai klein

Het uiterlijk van de staafmixer is niet opvallend. Het is een lange stang waarin de motor is verwerkt. Met verschillende bijbehoren materialen als maatbekers en messen kunnen verschillende soorten voedsel klein gemaakt worden of ingredi├źnten voor sauzen worden samengevoegd. Het grote voordeel van de mixers is dat het apparaat niet veel plaats in de keuken in neemt.

Mixers kunnen kloppen, mengen en pureren

Zowel het lichte als het zwaardere kook werk kan de staafmixer aan. De meeste modellen zijn uitgerust met verschillende standen waardoor de motor op verschillende snelheden kan pureren, mengen en kloppen. Met de verschillende accessoires kan een flink aantal kookklussen geklaard worden. De klopper voor kloppen van eieren of slagroom, messen voor het klein maken van groenten en het maken van gezonde smoothies. Sommige mixers zijn uitgerust met een cruncher waardoor zelf het klein maken van ijsblokjes mogelijk is.

Aandekookgaan.nl is de mooiste online en kookwinkel in Nederland. Of je op zoek bent naar een keukenmachine of een nieuw pannenset of mooie placemats, leuke accessoires om de tafel mooi aan te kleden voor een dinertje, Aandekookgaan.nl heeft het vast en zeker in huis. Neem de tijd om rustig de verschillende categorie├źn door de kijken. De kookspullen van Aandekookgaan.nl laten je keer op keer versteld staan.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons