logoaandekookgaan

Thermometers

Help de kip is nog helemaal rood van binnen!

U kent het vast wel: U hebt hongerige gasten aan tafel zitten en U komt tot de conclusie dat het vlees of de vis niet goed gegaard is. Het is de gruwel van iedereen die van koken houdt. U hebt urenlang staan zwoegen op een lekker recept, maar door een verkeerde temperatuur is het gerecht niet gaar en durf U het niet aan Uw gasten te presenteren.

Om dit te voorkomen raadt Aandekookgaan.nl het gebruik van thermometers aan.

Thermometers zijn er in allerlei soorten zoals: wijnthermometers, suikerthermometers, vleesthermometers of oventhermometers. Voor bijna elke categorie voedsel is er wel een thermometer, maar één ding hebben alle temperatuurmeters gemeen: Ze zorgen voor een geslaagd eindresultaat van jouw kookkunsten!

Thermometers zijn onmisbaar!

Thermometers kunnen op allerlei vlakken dienst doen. Zo zorgen oventhermometers voor een perfecte garing op de juiste temperatuur en geeft de wijnthermometer je gasten een perfecte beleving van de wijn die je er bij schenkt. Suikerthermometers zijn weer erg handig bij het maken van zoete lekkernijen, doordat het bereiden hiervan nauwkeurigheid vraagt wat betreft de hardheid van suikerstropen. Daarnaast zijn er ook nog vleesthermometers.

De vleesthermometer voor perfecte garing!

Een vlees temperatuur meter is onmisbaar als U van koken houdt. Deze temperatuurmeter kan gebruikt worden tot een oventemperatuur van 180°C en voorkomt dat u vleesgerechten door midden moet snijden om te kijken of ze gaar zijn. De vlees temperatuur meter meet de temperatuur binnenin het vlees en zorgt er gelijk voor dat schadelijke bacteriën gedood worden door een juiste binnentemperatuur. Zo kunt u vleesgerechten in volle glorie

serveren, zónder dat u bang hoeft te zijn dat het niet gaar, of juist té gaar is. De vleesthermometer toont onderscheid in de vleessoorten rund, varken en kip en maakt u vleesgerechten gegarandeerd tot een succes!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons