Tomaten maatijdsoep
Rode neuzen
Getomateerde maaltijdsoep 6 personen
- 1 pot Smaakgeheimen pasta saus
- 1 ½ liter kippenbouillon met stukjes kip
- 1 bosje bos-ui
- 250 gram ½ uien ringen
- 500 gram taugé
- Smaakgeheimen groene pesto
Pastasaus mengen met kippenbouillon. Wilt u gebruik maken van een verpakking geconcentreerde kippenbouillon vul dan aan met water tot 1 ½ liter. Uienringen aanfruiten in een beetje olie en afblussen met bovenstaande tomaten-kippenbouillon. Taugé toevoegen en 10 minuten verhitten. Niet koken. Bos-ui in ringetjes snijden en over de soepborden verdelen. De tomatensoep in borden schenken. Voor de liefhebbers kunt u de soep garneren met lobbige slagroom en een beetje Smaakgeheimen Zuid Amerikaanse kruiden.
Serveer bij de soep boerenbrood met Smaakgeheimen groene pesto.