logoaandekookgaan

Tomaten maatijdsoep

Rode neuzen

Getomateerde maaltijdsoep 6 personen

  • 1 pot Smaakgeheimen pasta saus
  • 1 ½ liter kippenbouillon met stukjes kip
  • 1 bosje bos-ui
  • 250 gram ½ uien ringen
  • 500 gram taugé
  • Smaakgeheimen groene pesto

Pastasaus mengen met kippenbouillon. Wilt u gebruik maken van een verpakking geconcentreerde kippenbouillon vul dan aan met water tot 1 ½ liter. Uienringen aanfruiten in een beetje olie en afblussen met bovenstaande tomaten-kippenbouillon. Taugé toevoegen en 10 minuten verhitten. Niet koken. Bos-ui in ringetjes snijden en over de soepborden verdelen. De tomatensoep in borden schenken. Voor de liefhebbers kunt u de soep garneren met lobbige slagroom en een beetje Smaakgeheimen Zuid Amerikaanse kruiden.

 
Serveer bij de soep boerenbrood met Smaakgeheimen groene pesto. 

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons