logoaandekookgaan

Vacumeer apparaten

Voedsel blijft langer in topconditie dankzij het gebruik van een vacumeer machine. Door etenswaren af te sluiten van de buitenlucht krijgen schimmels en bacteriën praktisch geen kans om zich te ontwikkelen en is er pas na lange tijd sprake van ranzig vet door oxidatie. Op Aandekookgaan.nl vind u voor horeca- en thuisgebruik een breed aanbod aan vacuüm apparaten. Met zorg geselecteerd door en voor mensen met een passie voor goede, gezonde en veilige voeding.

De aanschaf van je vacuüm apparaat afstemmen op je gebruik

Voedsel bederft door de aanwezigheid van zuurstof. Een vacuüm apparaat zuigt de meeste lucht weg uit de verpakking, waardoor de etenswaren van twee tot vijf keer zolang goed blijven. Dat een product op de lange duur toch bederft, komt omdat er altijd een restje lucht achterblijft en de met zuurstof verbonden bacteriën niet de enige boosdoeners zijn die bederf veroorzaken. Bij het vacumeren maakt u gebruik van kunststof verpakkingsmateriaal. u legt de gevulde zak met de open kant in de vacuümkamer van het apparaat en sluit het deksel. Het apparaat zuigt de lucht weg en smelt (sealt) door verhitting de open kant dicht. Het principe is bij ieder type gelijk. De verschillen zitten in de diverse mogelijkheden bij de uitvoering van het proces.

Vacuüm sealen ook voor kwetsbare producten

Bij het maken van een keus uit het grote aanbod, is het van belang dat u eerst vaststelt hoe vaak u denkt een vacuüm machine te gaan gebruiken. Bij sommige, wat eenvoudiger apparaten, kun je bijvoorbeeld niet altijd achter elkaar doorwerken, omdat de vacuüm sealen eerst even moet afkoelen voor u verder kunt. Als u snel moet werken, is dat minder handig. Een tweede vraag is wat u wilt vacumeren. Wil je niet dat je producten (broodjes, sperziebonen en dergelijke) hun vorm verliezen, dan zal je aandacht uitgaan naar een vacuüm apparaat waarbij u het vacuüm trekken handmatig of volautomatisch kunt regelen. Let er ook op of het vacuüm apparaat geschikt is of gemaakt kan worden voor het vacuüm trekken van voorraadbussen. Kies uit het grote aanbod van Aandekookgaan.nl het vacumeer apparaat dat past bij Uw gebruik.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons