logoaandekookgaan

Welkom op de website van ‘Aan de Kook Gaan’!

De website van ‘Aan de Kook Gaan’ informeert en adviseert u in de ruimste zin van het woord over koken, tafelen en genieten. Zo treft u hier een keur van smaakvolle recepten aan die regelmatig worden bijgewerkt. En tevens geven wij informatie over een aantal producten die wij leveren via onze moderne webshop.

In onze sfeervolle webwinkel vindt u werkelijk van alles om thuis te koken. Van pannen Le Creuset en Woll tot koksmessen van Yong en Sabatier tot keukenhulpjes van OXO en Butler. Verder treft u een uitgebreid assortiment artikelen aan om thuis uw tafel te dekken van mooi serviesgoed, zoals Yong tot glaswerk van Leonardo.

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige keuken apparatuur van de merken Solis, Magimix, KitchenaidGraef espresso machines, Nivona, Westmark en Nespresso producten.

Op het gebied van lekker eten heeft ‘Aan de Kook Gaan’ zich met name gespecialiseerd op de Italiaanse keuken waarbij wij veel mooie producten voeren van kleurrijke pasta`s en sauzen tot heerlijke kruiden en wijnen. En niet te vergeten mooie streekgebonden olijfolies en azijnen van het vat. Daarnaast leveren wij de merken Heerlijkheid Mariënwaerdt, Mss Ball, Streeck en Mosterd makerij.

De meeste artikelen kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren.

Kortom het loont zeker de moeite om eens gezellig door onze webwinkel te snuffelen.

 

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons