logoaandekookgaan

Waterkokers

Klik op onderstaande artikelen voor uitvoeringen, prijzen en meer informatie.

Bosch

Dualit

Espressions

Graef

bosch-waterkoker dualit-mini-waterkoker espressions-multi-kettle graef-waterkoker

Inventum

Kitchenaid

Magimix

Solis

inventum-waterkoker kitchenaid-waterkoker magimix-waterkoker solis-waterkoker

webshop

De waterkoker, onmisbaar in elke keuken. Met een goed apparaat heeft u water slechts enkele minuten nodig om het kookpunt te bereiken. Het is simpel en snel, de gewenste hoeveelheid water er in, een druk op de knop en u hebt er geen omkijken meer naar.

Een waterkoker, simpel en snel

Water aan de kook brengen in een ouderwetse steelpan is niet meer aan de orde. Wanneer u, u water in de waterkoker doet is het water vele malen sneller opgewarmd. Op het apparaat zelf kunt u exact aflezen hoeveel water er in zit, waardoor u geen maatbeker meer nodig hebt om de gewenste hoeveelheid water af te meten. Het houdt een extra pit vrij op je fornuis en na gebruik kunt u hem terugzetten zonder af te wassen. Om de zoveel tijd schoon maken is het enige onderhoud om u apparaat zo goed als nieuw te houden. Het scheelt u dus tijd, onnodige handelingen en ruimte op u fornuis wanneer u, u waterkoker gebruikt. Op deze manier kun u, u bezighouden met datgene waarvoor u de keuken in duikt, lekker koken.

Verschillende waterkokers

Welke van al die waterkokers past er het best in u keuken? www.aandekookgaan.nl biedt een assortiment met verschillende waterkokers aan. Sommigen waterkokers hebben meerdere opties dan andere, zoals het exact instellen van de gewenste watertemperatuur. Daarnaast zijn er verschillende soorten designs, zodat u er een kunt kiezen die qua stijl past bij de rest van de keuken. Met de juiste keuze wordt het koken weer een stuk gemakkelijker en sneller!

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Welke merken vind je bij Aandekookgaan.nl

Wij voeren de merken Bosch, Inventum, EspressionsSolis, Kitchenaid, Magimix, Graef en Dualit. Bij de waterkokers van deze merken geven wij de volledige service en garantie. Waarbij design, comfort en kwaliteit voorop staan bij Aandekookgaan.

U kunt ons altijd bezoeken in de winkel van Aandekookgaan voor meer informatie en advies.

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons