logoaandekookgaan

Weegschalen

Klik op onderstaande artikelen voor uitvoeringen, prijzen en meer informatie.

ADE

Inventum

S&P

ade-digitale-weegschaal inventum-keukenweegschaal sp-keukenweegschaal

webshop

Sommige recepten kook je op gevoel, andere hebben een meer precieze benadering nodig. Een digitale keukenweegschaal is een onmisbaar hulpje in de keuken. Koks die graag bakken weten dat als geen ander. Bakrecepten hebben weinig speling als het om de hoeveelheid ingrediënten gaat.

Keukenweegschaal voor nauwkeurig wegen

Als het op exact aankomt, vertrouw dan op de digitale weegschalen van Aandekookgaan.nl. Nauwkeurig afwegen van alle ingrediënten die nodig zijn om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten, is een peulenschil met een moderne kookweegschaal. Deze weegschalen zijn niet alleen handig in het gebruik, het zijn ook mooie blikvangers op het aanrecht. Door de moderne vormgeving en de compacte opbergmogelijkheid is in iedere keuken wel plek voor een digitale weegschaal.

Digitale keukenweegschaal in iedere keuken

Een digitale weegschaal werkt op batterijen, de display is helder en goed af te lezen. Een digitale keukenweegschaal kan van 1 gram tot 3 kilogram afwegen. Voor koks die regelmatig kleine hoeveelheden moeten afwegen, heeft Aandekookgaan.nl een handige digitale lepelweegschaal in het assortiment. Deze weegt tot 300 gram af en past gewoon in de bestekbak. Gaat uw voorkeur uit naar een digitale kookweegschaal met bijpassende schaal? Een mooie vormgeving en de compacte uitvoering maken ook van een weegschaal met schaal geen sta in de weg.

Aandekookgaan.nl is de grootste onlinewinkel op kook- en diner gebied

Voor professionele koks maar zeker ook enthousiaste hobbykoks vinden de keukenartikelen die ze zoeken. De medewerkers van Aandekookgaan.nl zorgen ervoor dat uw bestelling zo mogelijk de volgende dag geleverd wordt. Betalen gaat eenvoudig met creditcard of Ideal. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u het product retourneren in de originele verpakking.

Aandekookgaan.nl . Je leven wordt dan een stuk makkelijker!

Merk

De merken die wij voeren bij Aandekookgaan.nl zijn ADE, S&P en Inventum.

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons