logoaandekookgaan

Wijnen en meer

Italiaanse wijnen

Want wij vinden Italiaanse wijnen toch echt het lekkerst. Alle wijnen die we aanbieden zijn afkomstig uit Italië. We verkopen per streek een wijn die daar als druivenras het beste tot zijn recht komt. Zo kunt u genieten van alleen het beste aanbod wijnen uit Italië. Om u bekend te laten worden met onze wijnen organiseren wij regelmatig een wijnproeverij. Zo kunt u onze wijnen leren kennen en weet u wat u in huis haalt. Om optimaal te genieten van het huidige wijn assortiment bieden we u ook verschillende wijn accessoires aan zoals wijnglazen, kelnermessen, kurkentrekker, decanteerkan, vacumeerpompjes en schenktuiten om meer zuurstof aan de wijn toe te laten komen, uiteraard om nog meer te kunnen genieten van de wijnen.

Een uitgebreid assortiment wijnen

Om u genoeg keuze te bieden, is er gekozen voor een uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende soorten wijnen. Zo zit er altijd wel een heerlijk wijntje voor u tussen. Afhankelijk van het gerecht dat u maakt, zijn er tal van wijnen waar u uit kunt kiezen die er perfect bij passen. Een heerlijke Pinot Grigrio Blush, Gusto Bardolino of een Lugana, het is allemaal opgenomen in het uitgebreide assortiment. Genieten van een heerlijke wijn, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Alle wijnen worden aangeboden voor de meest lage prijs mogelijk, zo houden we het drinken van wijn voor iedereen toegankelijk.

Advies op maat

U bent een echte chef, maar hebt nog weinig verstand van alle soorten wijn die er zijn. Welke wijn past nu goed bij welk gerecht en wanneer moet u deze serveren? Een wijn kan veel invloed hebben op de beleving van uw gerecht. Het kan een absolute aanvulling zijn, maar wanneer u de verkeerde wijn kiest en deze er eigenlijk niet bij past, kan het ook afbraak doen aan uw gerecht waar u zo lang voor in de keuken heeft gestaan. Om dit te voorkomen helpen wij u graag een handje met het geven van advies op maat. Neem zo snel mogelijk contact met ons op of neem eens een kijkje op de website.

 

Share Button
  • Locatie

    Parksesteeg 1
    6681 KH Overasselt

    E-mail: info@aandekookgaan.nl


    Volg ons